Retourneren

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN OM TE RETOURNEREN?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 30 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. De niet-gewenste artikelen kun je binnen 30 dagen, na de dag van ontvangst van de gehele bestelling, aan ons retourneren.

Wanneer je besluit van een aankoop af te zien, dan kan jij het artikel terug sturen met de bijgeleverde retourbon.

Je mag bij www.omegabeauty.nl ook op iedere andere wijze en zonder reden laten weten van de aankoop af te zien (bijvoorbeeld per post of e-mail). 

We vragen je ons dan te berichten binnen 30 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen en de niet-gewenste artikelen binnen 30 dagen nadat je van de aankoop hebt afgezien aan ons te retourneren.

Stuur de ingevulde retourbon mee zodat wij alle gegevens hebben om jouw retour zo snel mogelijk te verwerken. 

WELKE ARTIKELEN KAN IK RETOURNEREN?
Je kunt een artikel alleen retourneren als:
• het artikel compleet is; en
• in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat met aangehecht prijskaartje en originele verpakking.

Sales artikelen mogen geruild worden maar u krijgt het besteedde bedrag terug in de vorm van een kortingscode die u kunt gebruiken bij uw eerstvolgende bestelling. Deze kortingscode is 6 maanden na de verzenddatum van het geretourneerde artikel geldig.

Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn!

De kosten van retourzending zijn voor de afzender m.u.v. verkeerd geleverde artikel.

Artikelen die buiten de retourtijd van 30 dagen vallen worden NIET retour genomen.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen. 

WANNEER EN HOE BETAALT WWW.OMEGABEAUTY.NL DE GERETOURNEERDE ARTIKELEN TERUG?

www.omegabeauty.nl betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de geretourneerde artikel hebben ontvangen jouw geld terug. Dit gebeurt via de door u gekozen betaalmethode.

Wanneer www.omegabeauty.nl de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voorgenoemde termijn, betaalt www.omegabeauty.nl het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door www.omegabeauty.nl zijn ontvangen of op het moment dat jij aantoont dat de artikelen terug zijn gezonden als dat moment eerder is.

Wanneer je de gehele bestelling retourneert, betaalt

www.omegabeauty.nl het aankoopbedrag van de gehele bestelling terug.

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?
Je mag van www.omegabeauty.nl een goed artikel verwachten, ook na de wettelijke retourtermijn. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, laat dit ons dan weten en geef op de retourbon de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen. Je kan ook contact opnemen met info@omegabeauty.nl